Ημέρα Γνωριμίας

Open Day – September 1st 2016

Start

29/09/2016 - 5:00 pm

End

29/09/2016 - 7:00 pm

Address

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla   View map

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει 2 Υποτροφίες!

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να γεφυρώσει την εκπαίδευση με την βιομηχανία, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή γνώση και τη τεχνική εκπαίδευση.

Η Ενεργειακή Σχολή του Ινστιτούτου προσφέρει το Επαγγελματικό Δίπλωμα Τεχνικών Υδρογονανθράκων, με εξειδικεύσεις στις Γεωτρήσεις, στις Συγκολλήσεις, στην Τεχνική Ηλεκτρολογία και Μηχανολογία. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση της βιομηχανίας σε πρόσληψη των απόφοιτων Συγκολλητών, το Ινστιτούτο προχώρησε στη δημιουργία της Σχολής Επαγγελματικών Συγκολλήσεων με εξειδικεύσεις τόσο στην βιομηχανία του Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, όσο και στον κατασκευαστικό τομέα.

Επίσης, μετά την επιτυχημένη πορεία της κατά τα τελευταία δύο έτη, η Γεωργική Σχολή του Ινστιτούτου προχώρησε σε ενίσχυση του προγράμματος με εξειδικεύσεις σε Γεωργοκτηνοτροφία, Ζωική Παραγωγή, Φυτοκομία, Υδροπονικές Καλλιέργειες, Αμπελοκαλλιέργεια και Οινοπαραγωγή, Δασοκομία, Κηποτεχνία, Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Ιχθυοκαλλιέργεια και Βοηθούς Κτηνιατρείου – Περιποίηση Κατοικίδιων.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Ινστιτούτου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Οι παραβρισκόμενοι επίσης θα μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες που προφέρονται από το Ινστιτούτο!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00.

MORE DETAIL

Phone

+357 24 69 40 00

Email

[email protected]