Συμπόσιο Κυπριακού Κρασιού & Γευσιγνωσίας

Συμπόσιο Κυπριακού Κρασιού

Start

End

Address

University of Central Lancashire Cyprus   View map

Η Γεωργική Σχολή του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών στο ULCan Cyprus σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή παρουσίαση για το Κυπριακό Κρασί. Ειδικοί από το χώρο του κρασιού θα μιλήσουν για τα Κυπριακά αμπέλια και για την παραγωγή κρασιού στην Κύπρο, για την προώθηση και τις εξαγωγές των Κυπριακών κρασιών. Ο βραβευμένος ως καλύτερος Sommelier της Κύπρου για το 2015, κύριος Γιώργος Λουκάκης, θα παρουσιάσει τεχνικές γευσιγνωσίας κρασιού, αλλά και τους ιδανικούς συνδυασμούς με διάφορα τυριά και εδέσματα.

Στο χώρο της υποδοχής θα σας περιμένουν στη συνέχεια Wine & Cheese stations των γνωστών Οινοποιείων Κωνσταντίνου, Βασιλικό, Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ), αλλά και τα μοναδικά κρασιά του Anama Concept.

24 Απριλίου 2018 @ 16:00
Αμφιθέατρο 2 & Χώρος Υποδοχής

Παρουσιάσεις από:

Γιώργος Λουκάκης – Head Sommelier στο Parklane Hotel Cyprus καλύτερος Sommelier της Κύπρου για το 2015
Λευτέρης Μοχιανάκης – Οινολόγος και Οινοποιός στο Anama Concept
Γιώργος Γκένος – Εξειδικευμένος Γεωπόνος στο Οινοποιείο Βασιλικό
Μαρίνος Περικλέους – Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετιγκ στο Οινοποιείο Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ)
Παναγιώτης Κωνσταντίνου – Φοιτητής του IPS & Ιδιοκτήτης στο Οινοποιείο Κωνσταντίνου

Κόστος συμμετοχής: € 5
Παρακαλούμε απαντήστε μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *