Τελετή Αποφοίτησης Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2023

Τελετή Αποφοίτησης Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2023

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Τελετή Αποφοίτησης 2023 του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Η τελετή έλαβε χώρα την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στη Λάρνακα, υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Στην τελετή παρευρέθηκαν Ακαδημαϊκοί και Στελέχη του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών αλλά και του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Συνεργάτες, οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα των αποφοίτων, καθώς και ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Πέτρος Ξενοφώντος.

 

 

 

 

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους απόφοιτους του Ινστιτούτου ενώ συνεχάρη το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών για τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του όπου μέσω της άρτιας εκπαίδευσης που τους παρέχεται από το Ινστιτούτο μπορούν να γίνουν κατανοητές οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στον σύγχρονο τομέα της Γεωργίας με μεγάλη έμφαση τη βιωσιμότητα και τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων και τεχνολογιών.

Κατ’ όπιν σύστασης του Υπουργίου Γεωργίας, έχει δημιουργηθεί το Πρόγραμμα της Γεωργοκτηνοτροφίας, το οποίο προφέρεται από το Ινστιτούτο.

 

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κος Φλώρος Βωνιάτης, σημείωσε ότι οι προσπάθειες του Ινστιτούτου στα 10 χρόνια λειτουργίας του, έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ομάδας εκπαιδευτών που συναποτελείται από έμπειρους ακαδημαϊκούς στον τομέα της ανώτερης τεχνικής εκπαίδευσης αλλά και από εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες. Επίσης,  σημείωσε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων του Ινστιτούτου ήδη εργοδοτείται σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

 

Στον χαιρετισμό της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Δρ. Μαρίας Παναγιώτου, ο οποίος απευθύνθηκε από την κα Αθανασία Αγγέλου, Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Προγράμματος της Γεωργοκτηνοτροφίας, αναφέρθηκε ότι οι φοιτητές που σήμερα αποφοιτούν, έχουν λάβει τη γνώση και τα εργαλεία ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μας. Δεν αποκτούν απλά ένα δίπλωμα, αλλά μια δέσμευση προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διατήρηση των φυσικών μας πόρων. Η εκπαίδευση που έλαβαν τους εξοπλίζει και αποτελεί εχέγγυο έτσι ώστε να συμβάλουν ενεργά στη διατήρηση της ισορροπίας του περιβάλλοντος, μια υποχρέωση που όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι με την υψηλότερη Ακαδημαϊκή Επίδοση στον Κλάδο Σπουδών τους, οι οποίοι έλαβαν χρηματικά βραβεία από τους Συνεργάτες του Ινστιτούτου. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των Διπλωμάτων στους απόφοιτους των Ακαδημαϊκών Χρονιών 2021 με 2022 και 2022 με 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *