Βραδιά Ενημέρωσης ACCA

ACCA Information Event GR
Βραδιά Ενημέρωσης ACCA

Start

14/12/2016 - 6:00 pm

End

14/12/2016 - 8:00 pm

Address

Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, 7080 Πύλα, Λάρνακα   View map

Μετά την επιτυχημένη έναρξη του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνουν την έναρξη του δεύτερου κύκλου μαθημάτων περί τα μέσα Ιαννουαρίου με στόχο την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2016. Με την συνεχή υποστήριξη του οργανισμού του ACCA, το Ινστιτούτο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα με καινοτόμες μέθοδους διδασκαλίας, με περισσότερες ώρες πρακτικής εξάσκησης και προσομοίωσης εξετάσεων και σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Η επιτυχία του προγράμματος βασίζεται επίσης στην ομαδα έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών με αποδεδειγμένη πορεία επιτυχίας.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) διοργανώνει Βραδιά Ενημέρωσης για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ομάδα των εξειδικευμένων εκπαιδευτών θα συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, ενώ θα κατευθύνουν τους υποψήφιους σχετικά με τη βέλτιστη πορεία προς απόκτηση του περιζήτητου αυτού Επαγγελματικού Τίτλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA, παρακαλώ επισκευτείτε την σελίδα του προγράμματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη  Βραδιά Ενημέρωσης για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA, επικοινωνήστε μαζί μας στο 24694000 ή μέσω email στο info@uclancyprusips.ac.cy

 

MORE DETAIL

Phone

24694000

Email

info@uclancyprusips.ac.cy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *